328.307 €

Adjudicades les obres del centre de dia Miguel Hernández de Santa Coloma

Les actuacions se centren a adaptar les ja operatives 48 vivendes dotacionals per a persones grans

Adjudicades les obres del centre de dia Miguel Hernández de Santa Coloma

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts

La junta de govern local de Santa Coloma de Gramenet ha adjudicat les obres corresponents al projecte executiu del centre de dia a l’antiga escola Miguel Hernández per 328.307 euros amb l’objectiu d’adequar l’espai ja operatiu.

Es tracta de la primera promoció de vivenda pública per a persones grans a la ciutat –amb espais i serveis compartits– impulsada per l’ajuntament i realitzada per l’empresa municipal Gramepark, amb la col·laboració de la plataforma ciutadana SOS Gent Gran i inclosa en el Pla d’Acció Municipal (PAM) 2019-23.

El centre de dia té un espai assignat a la planta baixa de l’edifici en el qual ja es troben operatives 48 vivendes dotacionals per a gent gran.

Notícies relacionades

El centre de dia, que serà cedit a la Generalitat de Catalunya perquè se’n faci càrrec de la gestió, facilitarà servei a una trentena de persones i disposarà de recepció, infermeria, cuina, menjador, serveis higiènics adaptats, dutxa geriàtrica adaptada, sala polivalent, sala de fisioteràpia i gimnàs, bugaderia i magatzem.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma