Lideratge i dones

Núria Parlon, present a la primera Trobada d’Alcaldesses d’Espanya

L’alcaldessa de Santa Coloma ha acudit a la cimera d’una desena de representants de ciutats de més de 200.000 habitants

Núria Parlon, present a la primera Trobada d’Alcaldesses d’Espanya
1
Es llegeix en minuts

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, Núria Parlon, ha assistit aquest dijous, 19 de maig, a la primera Trobada d’Alcaldesses, sota el lema ‘El poder de fer les coses bé’, en la qual s’han reunit a la Corunya una desena de representants de ciutats de més de 200.000 habitants de tot Espanya.

Parlon ha destacat la importància de l’esdeveniment: «És un honor representar Santa Coloma de Gramanet en aquesta trobada i aportar-hi la nostra experiència. Els ajuntaments som l’administració més pròxima a la ciutadania. Estic convençuda que les aliances, el lideratge i la innovació en clau igualitària són fonamentals en l’impuls de les polítiques públiques municipals».

La trobada ha tingut lloc al Palau d’Exposicions i Congressos Palexco de la Corunya. També hi han assistit la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez; la vicepresidenta segona del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, i l’exministra i presidenta de la Comissió d’Igualtat del Congrés dels Diputats, Carmen Calvo.

L’«obligació» de visibilitzar les dones

L’alcaldessa de la Corunya, Inés Rey, ha ressaltat que les dones no arriben a ocupar el 22% dels llocs de presidència dels ajuntaments i que considera una «obligació» visibilitzar el paper que exerceixen en la política municipal actual.

Notícies relacionades

«L’objectiu és reflexionar sobre el paper de la dona en el poder municipal. Serà una jornada de treball que s’enfocarà en la presència de la dona en llocs de responsabilitat en l’àmbit local», ha assegurat Rey.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma

Temes:

Ajuntaments