Trofeu Nita Carmona

Santa Coloma celebra aquesta setmana el primer torneig femení de futbol de la ciutat

  • El disputaran els equips femenins dels clubs CF Singuerlín i Fundació Esportiva Grama al Nou Camp Municipal de futbol

Santa Coloma celebra aquesta setmana el primer torneig femení de futbol de la ciutat

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dissabte 30 d’abril, a les 17 h, es disputarà el primer trofeu femení de futbol de Santa Coloma de Gramanet (Barcelonès). Des de l’ajuntament colomenc expliquen que es tracta del trofeu que porta el nom de la pionera del futbol femení Nita Carmona, que va haver de jugar als anys 20 disfressat d’home a l’Sporting de Màlaga i al Vélez Football Club.

Així, aquest primer torneig colomenc, per al qual l’entrada serà lliure, el disputaran els equips femenins dels clubs CF Singuerlín i Fundació Esportiva Grama en el Nou Camp Municipal de futbol de Santa Coloma.

«A aquest important esdeveniment esportiu hi assistirà l’alcaldessa, Núria Parlon, que serà l’encarregada d’entregar els trofeus a les participants ratificant el compromís de Santa Coloma amb l’esport femení», remarquen des del consistori.

Notícies relacionades

Aquest trofeu ha sigut organitzat amb la col·laboració del Consell de l’Esport del Barcelonès Nord, i, a més de poder acudir de forma presencial, serà retransmés via streaming a través del Canal Gramenet de YouTube. 

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO