Ocupació

Santa Coloma obre el procés de selecció de dones per participar en l’acció de capacitació Iria

  • Les participants faran mòduls de formació relacionats amb el bricolatge, la mecànica de vehicles, la construcció i l’electricitat

Santa Coloma obre el procés de selecció de dones per participar en l’acció de capacitació Iria

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha obert ja el procés de selecció de dones per participar en l’acció de capacitació Iria. Aquest any, s’han programat dues edicions: una al maig (arrencarà el dia 2) i l’altra al setembre.

Aquesta és la vuitena convocatòria d’una iniciativa que l’Ajuntament, mitjançant Grameimpuls, desenvolupa en el marc del projecte Treball als barris del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Durant sis setmanes, les participants faran mòduls de formació relacionats amb el bricolatge, la mecànica de vehicles, la construcció i l’electricitat. «Una degustació d’oficis que històricament han ocupat els homes i amb què es pretén trencar estereotips de gènere i fomentar la igualtat d’oportunitats», defensen des del govern colomenc. Com a taller complementari, les dones efectuaran accions de sensibilització i assessorament laboral.

Notícies relacionades

L’itinerari també inclou un taller de seguretat i defensa personal i un altre de capacitació digital. La formació té una durada total de 150 hores. Les dones interessades a participar han de trucar al 93 466 15 65 o es poden dirigir a les oficines centrals del carrer de Rafael de Casanova, 40, de les 8.30 a les 14.30 hores.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO