Urbanisme

Santa Coloma de Gramenet es proposa redescobrir el seu patrimoni

  • Els veïns interessats podran enviar, fins al 30 de novembre, imatges amb els seus suggeriments d’edificis i espais per catalogar

Santa Coloma de Gramenet es proposa redescobrir el seu patrimoni

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) ha posat en marxa una iniciativa per «redescobrir, posar en relleu i conservar» el patrimoni construït de la ciutat, dirigida a tots els veïns.

En el marc de la revisió i actualització del catàleg i de l’inventari d’edificis i elements protegits de la ciutat, «posem en marxa una iniciativa que ens permeti, a través dels seus suggeriments, redescobrir, valorar i conservar el patrimoni històric de Santa Coloma de Gramenet», apunten des del consistori.

A tal efecte, i a través de la web municipal, els veïns interessats podran enviar, fins al 30 de novembre, les imatges amb els suggeriments «d’una manera molt senzilla», afirmen des de l’Ajuntament de Santa Coloma. «Només caldrà omplir un breu formulari adjuntant la imatge o imatges fetes i prémer el botó d’enviar», expliquen.

Notícies relacionades

D’aquesta manera, una vegada rebudes, la comissió de patrimoni municipal farà la valoració pertinent de tots els suggeriments ajustats a les quatre categories segons la seva naturalesa i nivell de protecció: edificis i elements del catàleg, ambients urbans, zones arqueològiques o edificis i elements de l’inventari.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO