Formació contínua

Santa Coloma consolida l’Escola Universitària d’Estiu a la ciutat

  • L’Ajuntament ha firmat un nou conveni amb la Universitat de Barcelona i l’IL3-UB

  • El projecte comptarà amb una subvenció del consistori de 29.146 euros per a la seva organització en els pròxims quatre anys

Santa Coloma consolida l’Escola Universitària d’Estiu a la ciutat

Ayuntamiento de Santa Coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), Núria Parlon, el rector de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Guàrdia, i el director general de la Fundació Institut de Formació Contínua-IL3 de la UB, Guillem Iñíguez, van firmar el 5 de juliol passat un nou conveni per a la programació de l’Escola Universitària d’Estiu que permetrà la programació de cursos en les edicions dels anys 2021-2024 a Santa Coloma.

Els cursos, que s’emmarquen en l’oferta anual dels Juliols UB, formen part dels objectius del projecte ‘Santa Coloma, Ciutat Universitària’ i comptaran amb una subvenció de l’Ajuntament de 29.146 euros en total per a l'organització en els pròxims quatre anys.

L’acte de firma va tenir lloc al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma, lloc en què s’impartiran les classes presencials d’un dels cursos, el Santako School of Rock, d’aquesta edició. Així, la firma del conveni va coincidir amb l’inici dels cursos oferts en aquesta segona edició de l’Escola Universitària d’Estiu, en què assistiran 40 ciutadans de manera gratuïta gràcies al conveni firmat.

Coneixement a l’abast de la societat

«Ens ajuda a consolidar-nos com a ciutat amb un projecte universitari sòlid i amb moltes perspectives de creixement futures amb el Campus de l’Alimentació de Torribera i les institucions que formen part d’aquest granhub dedicat al món acadèmic», va afirmar Parlon sobre el projecte.

Notícies relacionades

Per la seva banda, el rector Joan Guardia va posar en relleu que el conveni contribueix a l’impuls d’«els juliols», la veritable acadèmia d’estiu de la UB, reforçant aspectes que són clau, com «la transferència de coneixement a la societat i la formació continuada». En aquest sentit, Guillem Iñíguez va assenyalar també que «continuem apostant per posar el coneixement de la Universitat de Barcelona a l’abast de la societat i per donar resposta al desig d’aprendre per part d’una ciutadania».

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO