Transformació comercial

Damm compra l’altra meitat del Grup Cacaolat a Cobega i es queda amb el 100% de la companyia

La marca cervesera ja tenia el 50% de les accions de l’empresa làctia de Santa Coloma des del 2011

Vista general de l’exterior de la nova fàbrica de Cacaolat a Santa Coloma de Gramenet.

Vista general de l’exterior de la nova fàbrica de Cacaolat a Santa Coloma de Gramenet. / JORDI PUJOLAR / ACN

0
Es llegeix en minuts
ACN

La companyia Damm ha arribat a un acord amb Cobega per adquirir la seva participació del 50% al Grup Cacaolat. La marca cervesera controlava des de l’any 2011 el 50% del grup Cacaolat i ara passarà a assumir el 100% de l’empresa de lactis. El Grup Cacaolat va inaugurar el seu centre de producció de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) i està impulsant un pla estratègic sota la direcció del director general de la companyia des del 2019, Josep Barbena.

Actualment, el grup lacti compta amb 170 persones. El pla inclou una transformació comercial i cultural de la marca i la renovació tecnològica de les instal·lacions. A més de la coneguda beguda de xocolata, el grup també comercialitza Letona.

Notícies relacionades

Durant els últims anys, Cacaolat s’ha anat internacionalitzant, fins a arribar als 17 països, i ha creat nous departaments com el d’I+D+I. A més, la companyia ha desenvolupat noves referències de la marca com Cacaolat 0%, Cacaolat sense lactosa o Cacaolat Mocca amb l’objectiu d’adaptar-se a les noves demandes de mercat.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO