Dia Mundial sense Tabac

L’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma s’afegeix a la XXII Setmana sense Fum

  • El centre colomenc organitza una sèrie d’actuacions dirigides tant als professionals de l’organització com als usuaris de l’hospital

mg 2191b

mg 2191b

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) s’ha adherit a la XXII Setmana sense Fum, que arrenca dimarts que ve 25 de maig i finalitza el dilluns 31 de maig, Dia Mundial sense Tabac. L’objectiu de la iniciativa, que aquest any es presenta sota el lema ‘Deixar de fumar, la teva altra vacuna’, és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no començar, abandonar el consum de tabac i poder disfrutar d’un ambient lliure de fum i residus del tabac.

Durant aquests dies l’hospital organitzarà una sèrie d’actuacions dirigides tant als professionals de l’organització com als usuaris del centre, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre el tabac, donar suport a les persones que vulguin deixar de fumar i prevenir l’hàbit.

Les principals activitats que es portaran a termes seran: la difusió de vídeos relacionats amb el tabac i la seva problemàtica a les pantalles del centre, una campanya interna per promoure la deshabituació tabàquica entre els treballadors de la FHES i també es presentarà el protocol de deshabituació al tabac per al pacient fumador hospitalitzat en la sessió de Medicina Interna del 28 de maig. 

Compromís des del 2001

La Setmana sense Fum és una iniciativa de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària sense Fum a Catalunya (AIFICC, CAMFiC i ASPCAT).

Notícies relacionades

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) forma part de la Xarxa Catalana d’Hospitals sense fum des de l’any 2001 i «actualment està acreditada com a hospital de nivell plata», expliquen des del mateix centre. 

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO