Agressió sexual

Envien a la presó 5 dels 6 detinguts per una suposada violació en grup a Santa Coloma

  • La jutge va prendre declaració als detinguts, tots majors d’edat, i va practicar 18 rodes de reconeixement: 6 cada víctima i 6 més per una testimoni

undefined45959664 barcelona 19 11 2018  pol tica   concentraci n de jueces y f200826154046

undefined45959664 barcelona 19 11 2018 pol tica concentraci n de jueces y f200826154046

1
Es llegeix en minuts

El Jutjat d’Instrucció número 1 de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) va decretar presó provisional, comunicada i sense fiança aquest dimecres 5 de maig per a cinc dels sis homes detinguts dilluns passat pels Mossos d’Esquadra per la seva suposada implicació en una violació en grup a dues dones.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la jutge va prendre declaració aquest dimecres als sis detinguts per una presumpta agressió sexual múltiple a dues víctimes majors d’edat a Santa Coloma de Gramenet ocorreguda el passat 23 d’abril.

La jutge va prendre declaració als detinguts, tots majors d’edat, i va practicar 18 rodes de reconeixement: sis per a cadascuna de les dues víctimes i sis més per a la testimoni que figura en la causa.

Causa oberta

Practicades aquestes diligències aquest dimecres, 5 de maig, la jutge va acordar presó provisional, comunicada i sense fiança per a cinc dels sis detinguts, per a qui la causa està oberta per delicte d’agressió sexual.

Notícies relacionades

Així mateix, va acordar llibertat provisional, retirada de passaport, prohibició d’obtenir-ne un de nou i prohibició de sortir del país per al detingut que està investigat per omissió del deure de denunciar un delicte. A més, va dictar sis ordres de protecció envers les víctimes, que suposa l’obligació dels investigats d’incomunicació amb elles per qualsevol mitjà i allunyament.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO