Diada

‘Empaperar el barri amb poesia’, una iniciativa comunitària de Santa Coloma per a Sant Jordi

Tots els poemes rebuts es penjaran a les finestres de les seus de les entitats que hi participen i de biblioteques

‘Empaperar el barri amb poesia’, una iniciativa comunitària de Santa Coloma per a Sant Jordi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, diverses entitats de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) han decidit portar a terme una acció conjunta per celebrar col·lectivament aquest dia. Amb l’activitat ‘Empaperar el barri amb poesia’, es pretén difondre aquest gènere literari i visibilitzar les creacions poètiques de veïns de la ciutat.

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma expliquen que tots els poemes rebuts es penjaran a les finestres de les seus de les entitats que hi participen i de biblioteques.

Qualsevol persona que hi vulgui participar pot demanar la plantilla per escriure el seu poema escrivint un WhatsApp al 682 89 02 85, telèfon de contacte del Centre de Recurssos Infantils i Juvenils del Rellotge XXI. Una vegada omplerta, pot dirigir-se a qualsevol biblioteca de la ciutat, «on s’encarregaran de fer les gestions per penjar-la», assenyalen des del consistori.

Notícies relacionades

Es tracta d’una activitat organitzada per: CRIJ Rellotge XXI, Casal dels Infants, Fundació Germina, Fundació Tallers, Centre Obert Moisès, 12 Mesos Solidaris, CNL L’Heura, Escola Mercè Rodoreda, Xarxa de Valors, Biblioteques i CRJ Mas Fonollar.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO