Cultura local

Mostra sobre les colles de tradicions populars catalanes al centre Can Sisteré de Santa Coloma

Al mateix centre es pot visitar també fins al 10 de gener l’exposició ‘L’art de la ciència. Jordi Sabater Pi’

Mostra sobre les colles de tradicions populars catalanes al centre Can Sisteré de Santa Coloma
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una petita mostra d’imatges festives de les colles de Santa Coloma de Gramenet s’exposa aquests dies al centre colomenc de Can Sisteré.

L’exposició ,’Tradicions populars catalanes a Santa Coloma de Gramenet, 25 + 1 aniversari del CTPC Joan Pairó’, porta el nom de qui va ser músic, compositor i promotor de la música i sobretot de la sardana a Santa Coloma, Joan Pairó i Ballester.

En la mostra hi participen diferents grups populars colomencs: les Bruixes de Gramenet, els Castellers, la Colla de Draconaires, la Colla de Gegants i Capgrossos, la Colla Jove de Dimonis, la Colla de Trabucaires, els Grallers de Santa Coloma, els Laietans de Gramenet i Triballcoloma.

Exposició ‘L’art de la ciència’

Al mateix Centre d’Art Can Sisteré es pot visitar també fins al 10 de gener l’exposició ‘L’art de la ciència. Jordi Sabater Pi’, que vol acostar a les persones visitants la faceta científica i la capacitat d’observació de Jordi Sabater Pi (1922-2009), molt conegut perquè va ser el descobridor de Floquet de Neu, el goril·la albí que va viure gairebé 40 anys al zoo de Barcelona.

La mostra fa un repàs del dibuix científic com a eina d’observació i d’anàlisi, i presenta un Jordi Sabater en diverses facetes com a artista, fotògraf o dibuixant.

Notícies relacionades

L’horari habitual de Can Sisteré és de dimarts a dissabte de 17.00 a 21.00 hores, i els dissabtes i diumenges d’11.00 a 13.30 hores. 

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA