Iniciativa solidària

Voluntaris de l’Esperit Sant de Santa Coloma escriuen cartes als pacients ingressats els dies de Nadal

Es tracta d’una iniciativa solidària perquè puguin rebre missatges de recolzament i ànims durant la seva estada a l’hospital

Voluntaris de l’Esperit Sant de Santa Coloma escriuen cartes als pacients ingressats els dies de Nadal
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La situació actual de la pandèmia no permet que els voluntaris puguin ser presents als hospitals, però l’equip de voluntaris de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) de Santa Coloma de Gramenet ha volgut seguir al costat dels pacients que durant les festes nadalenques hauran de passar pel centre hospitalari.

Així, han posat en marxa una iniciativa solidària que consisteix a enviar felicitacions de Nadal amb missatges de recolzament i d’ànim perquè els pacients se sentin acompanyats aquestes dates.

Aquest servei es porta a terme amb la col·laboració de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i té per objectiu «fer més agradable l’estada del malalt oncològic i dels seus familiars al centre amb la seva companyia i escolta», expliquen des de la FHES de Santa Coloma

Notícies relacionades

L’equip de voluntaris està format per un grup de persones que han sigut formades per a la tasca que desenvolupen a l’hospital «de manera lliure i gratuïta». «La seva tasca d’acompanyament és complementària a la dels professionals», remarquen des de l’Esperit Sant.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA