Amb temàtica social

Santa Coloma convoca els segons Premis de Dramatúrgia i Poesia social

Les obres premiades seran guardonades amb la seva publicació en format de llibre imprès i 1000 euros

  • El Teatre Sagarra de Santa Coloma torna a alçar el teló amb teatre i l’Aplec de la Sardana
sagarra

sagarra

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha convocat la segona edició del certamen bianualPremis de Dramatúrgia i Poesia social (DRAPS)amb l’objectiu de premiar els millors treballs literaris en les especialitats de dramatúrgia i poesia amb «continguts de tipus social de qualsevol índole»: situació socioeconòmica, perspectiva de gènere, drets dels col·lectius LGTBI, infància, discapacitat o fenòmens migratoris, entre d’altres.

La recepció de treballs originals es tancarà el dia 1 de febrer del 2021.Hi haurà dos premis, que respondran a la categoria de teatre o poesia. Els treballs guardonats seran premiats amb la sevapublicació en format de llibre imprès, amb cinquanta exemplars, i1000 euros en metàl·lic per a cada un.

L’obra que sigui premiada en la modalitat de dramatúrgia, serà adaptada per un grup de teatre de Santa Coloma de Gramenet per ser representada alTeatre Josep Maria de Sagarra, en una data a determinar, dins de la programació estable de l’equipament.

Requisits

Notícies relacionades

Poden participar escriptors de nacionalitat espanyola o residents a Espanya a partir dels 18 anys i les obres hauran d’estar escrites en castellà o català. Així, un jurat,designat per l’organització,llegirà i avaluarà les obres presentades amb l’objectiu d’assenyalar els finalistes.

Més notícies de Santa Coloma a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA