CORONAVIRUS

Els bombers desinfecten la residència Olimpo de Santa Coloma de Gramenet

Un total de 19 dotacions de bombers s'han desplaçat fins al centre de persones grans

Des de la residència expliquen que els casos de coronavirus al centre són asimptomàtics

bomberss

bomberss

1
Es llegeix en minuts
Àlex Rebollo

Fins a 19 dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat fins a la residència de persones grans Lantus Olimpo de Santa Coloma de Gramenet per desinfectar-la. Des de les 6.30 hores, un total de 44 bombers s’han desplegat per desinfectar el centre residencial i oferir-hi consells de seguretat.

Débora Navarro, directora de la residència, explica que és la tercera vegada que es fan tasques de desinfecció al centre, que compta amb 112 residents, des que va començar el confinament pel coronavirus. «Ara tothom se n’ha assabentat pel desplegament que fan els bombers al carrer, però ja s’havia desinfectat dues vegades més», assenyala Navarro.

Segons explica Navarro, en les dues ocasions anteriors va ser l’Ajuntament de Santa Coloma el que, a través d’una empresa privada, es va ocupar de gestionar la desinfecció. «S’hi han implicat molt des del minut u», reitera Navarro amb referència a la participació del consistori colomenc.

Casos asimptomàtics

Navarro comenta que la desinfecció és «per protocol», però que no és «una residència prioritària». Explica que sí que s’han detectat casos positius de Covid-19, però que, ara per ara, tots són asimptomàtics i ja estaven aïllats.

Notícies relacionades

«El mateix equip de bombers ha vist que la residència ja està sectoritzada tal com marquen els protocols, per la qual cosa només han hagut de desinfectar», remarca.

Més notícies de Santa Coloma en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA