un viatge en clau d'humor

Obertes les inscripcions a la ruta nocturna 'Santa Coloma com mai l'has vist'

Les tardes i nits dels dissabtes dels mesos de març i abril es podran visitar diferents espais de la ciutat amb el personatge Pascali i els seus «estranys acompanyants»

csm foto nocturna 3 a740359da7

csm foto nocturna 3 a740359da7

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ja estan obertes les inscripcions per a la ruta turística nocturna ‘Santa Coloma com mai l’has vist’. Les tardes i nits dels dissabtes dels mesos de març i abril es podran visitar diferents espais de la ciutat de la mà del personatge Pascali i dels seus diferents i, de vegades, «estranys acompanyants», explica l’ajuntament en un comunicat.

Es tracta d’un viatge per la història, mitjançant acudits i algun «relat fosc» sobre els carrers, els edificis i els habitants colomencs, sempre en clau d’humor.

La ruta és de dues hores i quart de durada i està orientada a tots els públics. És una activitat gratuïta. 

L’organització sol·licita el màxim compromís amb l’assistència de les persones inscrites per evitar deixar places buides. En cas de no poder-hi assistir, es prega avisar amb prou antelació per poder cobrir les baixes. No es reservaran grups de més de 10 persones. La informació necessària es farà arribar a les persones inscrites la setmana de l’activitat.

Notícies relacionades

Les inscripcions es realitzaran enviant una sol·licitud a l’adreça electrònica: grameneturisme@gramenet.cat

Més notícies de Santa Coloma