EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

Els veïns d'un poble del Berguedà, els protagonistes d'una inèdita exposició de Samuel Aranda

Segons l'artista, l'objectiu de la mostra és convidar a la reflexió i demostrar "que l'única diferència entre un resident d'Avià i un altre del Congo és el lloc on ha nascut"

La proposta del reconegut fotoperiodista de Santa Coloma de Gramenet forma part del projecte Bat Fotoperiodisme, que busca "sacsejar" el tractament que els periodistes fan de les imatges

foto 3534228

foto 3534228

1
Es llegeix en minuts
ACN

Passejar pels carrers d’Avià (Berguedà) serà, a partir d’aquest dissabte, una experiència única gràcies a una exposició efímera i inèdita d’un dels millors fotoperiodistes del món, Samuel Aranda. 

L’artista de Santa Coloma de Gramenet ha barrejat fotografies seves dels seus viatges al Congo, el Iemen o Palestina amb fotografies que ha fet a veïns d’Avià, on ha estat treballant durant l’últim mes. 

L’objectiu, segons va explicar ell mateix, és convidar a la reflexió i demostrar "que l’única diferència entre un veí d’Avià i un altre del Congo és el lloc on ha nascut". 

Notícies relacionades

La proposta forma part del projecte Bat Fotoperiodisme, impulsat des del Konvent de Cal Rosal, un dels centres culturals més singulars d’Europa. Es tracta d’una iniciativa que busca sacsejar el tractament que els periodistes fan de les imatges i les notícies.

Més notícies de Santa Coloma