PER A PERSONES MÉS GRANS DE 45

140 persones es podran beneficiar de les noves convocatòries dels plans d'ocupació de Santa Coloma

Els contractes tenen una durada d'entre tres mesos i mig any, i estan vinculats a treballs de serveis a les persones, de la via pública i dels equipaments de la ciutat

csm infocop ae29694f25

csm infocop ae29694f25

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

140 persones es podran beneficiar de les noves convocatòries dels plans d’ocupació de Santa Coloma de Gramenet. Les noves convocatòries inclouen diverses línies d’actuació dirigides a persones en situació d’atur no perceptors de prestacions o subsidi, preferentment més grans de 45 anys. 

La millora dels serveis a les persones, de la via pública i dels equipaments de la ciutat són els àmbits més destacats d’aquesta edició dels plans d’ocupació.

Els contractes tenen una durada d’entre tres mesos i mig any. Entre els quals, destaquen les actuacions vinculades a la millora dels parcs i jardins, la neteja de les instal·lacions esportives, la millora de l’entorn periurbà i tasques de jardineria i neteja urbana, recolzament al serveis municipals (biblioteques, centres cívics...) i el manteniment i prevenció d’incendis a la Serralada de Marina, entre d’altres.

Millorar l’accés al mercat laboral

Els plans d’ocupació són programes de contractació de treballadors i treballadores en situació d’atur per a la realització d’obres i serveis d’interès social en la ciutat. 

L’objectiu principal és ajudar els veïns i les veïnes amb més dificultats per accedir al mercat laboral. 

A més de les contractacions, aquests programes inclouen formació obligatòria per millorar les competències personals i professionals. 

Notícies relacionades

Les contractacions es fan en el marc de les convocatòries dels plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona i del projecte “Treball als barris” del SOC.

Més notícies de Santa Coloma

Temes:

Ocupació Atur