EN CONNEXIÓ AMB BÈLGICA

El festival Tomorrowland tornarà a Santa Coloma el 27 de juliol

El certamen, que des del 2017 ha congregat més de 45.000 persones, connectarà el públic des de Grècia, Malta, Portugal i Espanya amb Bèlgica

d3pd8p0xsaevfpq

d3pd8p0xsaevfpq

1
Es llegeix en minuts

El festival Unite with Tomorrowland tornarà al recinte de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) el 27 de juliol, ha informat l’organització en un comunicat aquest dilluns.

El certamen, que des del 2017 ha congregat més de 45.000 persones, connectarà el públic des de Grècia, Malta, Portugal i Espanya amb Tomorrowland a Bèlgica.

El festival portarà aquest estiu el circ a Barcelona amb un nou espectacle, 'The Amicorum Spectaculum', una de les temàtiques "mítiques" de Tomorrowland.

Es tracta d’un nou escenari amb decoracions de fantasia, efectes especials i làser xou, focs artificials, confeti i CO2 que esperen crear "una atmosfera màgica".

Notícies relacionades

Aquest festival es caracteritza per ser un esdeveniment híbrid en el qual es combinen les actuacions en viu de dj nacionals i internacionals a l’escenari de Barcelona, amb la connexió via satèl·lit amb l’escenari principal de Tomorrowland.

El cartell és secret i es revelarà en les pròximes setmanes, amb antecedents en altres edicions de Steve Aoki, Galantis, Steve Angello, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike i Afrojack, entre d’altres.