Distribució de condons

Amb el lema «Santa Coloma posa't la goma» la ciutat lluita contra la sida

L'Equip Municipal de Drogues i les entitats muntaran taules informatives als mercats municipals

cartell-santa-coloma

cartell-santa-coloma

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Santa Coloma de Gramenet, en motiu del Dia Mundial de la Sida, arrenca una campanya centrada en la prevenció d’aquesta malaltia. En aquesta edició, el guanyador del cartell del cinquè concurs de la campanya ha sigut Narcís Serrats amb l’obra“Santa Coloma posa’t la goma”, en què es pot veure diverses parelles de coloms en diferents postures.

El divendres 30 al matí l’Equip Municipal de Drogues i les entitats muntaran taules informatives als mercats municipals de Santa Coloma. També es faran tallers preventius i xerrades, i s’exposaran cartells i còmics al CRJ Mas Fonollar, la Biblioteca Can Peixauet i Institut La Bastida.

A més, des del Departament Municipal de Salut Pública es repartiran cartells de la campanya, punts de llibre, preservatius, llaços vermells i fullets informatius en centres educatius de secundària i lleure, centres cívics i casals, bars i altres equipaments de la ciutat.

Notícies relacionades

Des de l’Ajuntament de Santa Coloma es recorda que la transmissió de la infecció pel VIH continua sent majoritàriament per via sexual. Per això és necessari mantenir la prevenció i reforçar les actuacions per evitar el contagi.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet