Futbol Sala

El FS García passa a ser Industrias Santa Coloma

Amb aquest canvi de nom, el club català reforça el seu vincle amb la ciutat

fsalagarcia

fsalagarcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Futbol Sala García de Primera Divisió ha decidit canviar de nom. A partir d’aquesta mateixa setmana tots els equips del club han passat a denominar-se Industrias Santa Coloma. Amb aquesta decisió, segons ha explicat la junta de l’entitat en un comunicat:“Volem tornar a les nostres arrels, a la nostra identitat i raó de ser, i reivindicar el nom de la nostra ciutat d’origen”.

Amb aquest nou nom es fa honor a la ciutat, però també a la història del club, ja que el seu nom original va ser Industrias García, ja que primer van començar a competir en una lliga d’empreses i posteriorment van fer el salt al futbol sala professional.  Actualment, Industrias Santa Coloma és un dels clubs més veterans de la Primera Divisió amb 26 temporades, just per darrere de dos històrics com el Movistar Inter i El Pozo Múrcia, amb 29.

Notícies relacionades

Així, a l’Industrias, com es coneixia popularment l’equip en la dècada dels 80 i 90, se li afegeix ‘Santa Coloma’. Un canvi que arriba just quan el club ha d’abandonar durant un any i mig el Pavelló Nou, la seva seu habitual, per obres. “Precisament ara no volem renunciar als nostres orígens i al valor de proximitat amb els nostres socis i aficionats”, recalquen.

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet