OPERACIÓ POLICIAL

Segueix la recerca del noi desaparegut de Santa Coloma de Gramenet

Roberto L., de 14 anys, va agafar el metro divendres per anar a l'escola de còmic Joso, a Barcelona, però no va arribar a la seva destinació

tweetdeck

tweetdeck

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra continuen buscant Roberto L., un menor de 14 anys que va desaparèixer divendres al matí quan es dirigia des de casa seva, a  Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), a l’escola de còmic Joso, a Barcelona. Els familiars i amics del noi s’han organitzat per penjar cartells a Santa Coloma i Barcelona i estan demanant la col·laboració a les xarxes per localitzar-lo. La nit d’aquest dilluns hi ha hagut una nova convocatòria per penjar cartells.

Segons ha denunciat la família, que viu a Ceuta, el noi va sortir aquest dissabte passat a les 9.00 hores de casa seva per acudir a una escola de dibuix però no va arribar a la seva destinació, segons ha denunciat el pare, que ha demanat la col·laboració a través de les xarxes socials amb la imatge del seu fill per aconseguir trobar-lo.

Roberto, un xaval de 14 anys que viu des de fa un any a Santa Coloma de Gramenet amb el seu pare, va desaparèixer dissabte al voltant de les 9.00 hores quan s’adreçava a l’Escola Joso a Barcelona. El pare, molt conegut a Ceuta per ser un dels fundadors de la plataforma "Ceuta Insegura", ha demanat ajuda a tothom per poder trobar el seu fill, del qual no sap res des de llavors.

En el moment de la seva desaparició, el menor, d’1,75 metres d’altura, vestia una samarreta negra Nike i uns pantalons curts grisos. Des de dissabte, els Mossos també estan demanant ajuda a través de Twitter per localitzar el noi.

Notícies relacionades

“Ajuda’ns a trobar Roberto. Va desaparèixer ahir al matí a Santa Coloma de Gramenet”, segons el tuit de la policia. 

Roberto va sortir de Santa Coloma a les nou del matí per anar a l’Escola Joso de Barcelona, especialitzada en còmic, il·lustració i disseny i situada al número 163 del carrer Entença, encara que mai va arribar a classe. Les càmeres del metro el van filmar a la parada del metro de Diagonal, cinc abans d’arribar a la seva destinació.