Chenoa, Loquillo i Els Amics de les Arts, cares visibles de la Festa Major de Santa Coloma

La Banda Trapera del Río també tornarà a la ciutat del Barcelonès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

A falta de petits detalls, la Festa Major d'Estiu de Santa Coloma ja té programa. Els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre, la ciutat rebrà cares tan conegudes com les d'Els Amics de les Arts, Chenoa, Celia Flores o Loquillo. 

Els Amics de les Arts faran el concert de benvinguda la nit del divendres a la plaça de la Vila. En aquest acte presentaran els temes del seu últim treball, 'Un estrany poder', gairebé al mateix temps que Los Ganglios i Los Punsetes faran ballar els joves al parc Europa en una nova edició del Sintonizza FISC.

Torna La Banda Trapera del Río

Sens dubte, la cara més popular de la festa serà la de Chenoa. En plena maduresa creativa, la cantant presentarà a  Santa Coloma el seu setè àlbum, 'Soy humana', on parla del perdó i del retrobament amb lletres valentes i sensibles. El colomenc Rafael Bueno, que va revolucionar el plató de La Voz amb el seu flamenc, farà de teloner.

El Sintonizza del dissabte serà testimoni del retorn d'uns històrics del punk: La Banda Trapera del Río. Llegenda als barris obrers, la marginalitat i l'exaltació dels plaers quotidians, aquest grup de Cornellà compartirà cartell amb els guipuscoans Niña Coyote eta Chico Tornado.

La del diumenge serà la nit de Raggatunning, una banda amb un directe que encendrà la plaça amb una festa de versions plena dels grans 'hits' de l'estiu amb sons llatins, tropicals, funkys, rumbers, electrollatins i discotequers. 

Loquillo, el tancament

Finalment, la clausura de la Festa la protagonitzarà un clàssic del rock. Loquillo presentarà el nou disc, 'Salud y rock and roll', a l'escenari de la plaça. Veu i referent musical de diverses generacions, el cantant del Clot fa de la rebel·lia, la ràbia i el desencant els arguments principals del seu espectacle. 

El Sagarra inaugurarà la programació de tardor el dia 2 amb el xou '20 años de Marisol a Pepa Flores'. La filla de la cantant malaguenya, Celia Flores, interpretarà els grans èxits de la seva mare amb la visió del segle XXI però amb total respecte per l'esperit de les melodies originals.

Notícies relacionades

Durant quatre dies se celebraran prop de seixanta actes. Destaquen també les exposicions de l'artista gràfica Zulema Galeano, al Museu Torre Balldovina, i de l'Associació Colomenca d'Aficionats a la Fotografia, a Can Sisteré.

Més notícies de Santa Coloma