Clara Segura explora a 'Conillet' l'interior d'una 'superdona' al límit

El Teatre Segarra de Santa Coloma de Gramenet ofereix el particular monòleg dirigit per l'actor català Marc Martínez

1
Es llegeix en minuts
M.B. / SANTA COLOMA DE GRAMENET

Marc Martínez i Clara Segura, els dos grans triomfadors de la sèrie de TV3 ‘Nit i Dia’, presenten aquest divendres 20 de maig l'espectacle ‘Conillet’ al Teatre Segarra de Santa Coloma de Gramenet. Martínez s'encarrega de la direcció de la producció i Segura interpreta magistralment un monòleg que es converteix en un particular ‘striptease’ emocional i sarcàstic d'una dona al límit.

Una mare rep una carta de l'escola del seu fill on se l'informa que ell no progressa correctament. Aquesta situació treu de polleguera a l'únic personatge de ‘Conillet’. Clara Segura es posa a la pell d'una dona que iniciarà un viatge cap a les profunditats del seu interior.

EL PÚBLIC, IDENTIFICAT

Es tracta, doncs, d'un curiós retrat d'una dona polièdrica, que ha de fer malabars per combinar totes les seves facetes i mantenir l'equilibri entre les seves obligacions i desitjos. Malgrat el seu esforç, no li surten els comptes.

Notícies relacionades

A ‘Conillet’, el públic es converteix en testimoni d'un viatge íntim, salvatge i amb un particular sentit de l'humor, mitjançant el dia a dia d'una superdona. Al contrari dels superherois de pel·lícula, lestà morta de por i pateix pels seus fills, per la soledat, les mentides i el dolor. El personatge de la popular actriu catalana té por de no ser estimada ni entesa.

Més notícies de Santa Coloma a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA