Nit de museus

Santa Coloma celebra la 'Nit dels Museus' amb bon humor

Els jardins del Museu Torre Balldovina acolliran jocs i espectacles per a tota la família i el 'Passatge Insòlit' estrena amb una hilarant funció de The Chanclettes

1
Es llegeix en minuts
Q. F. / Santa Coloma de Gramenet

Amb el lema ‘Museus per a una societat sostenible’, el 18 de maig se celebrarà el Dia Internacional dels Museus. La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d'Europa en què participen més de quatre mil equipaments de quaranta països i que aquest any arriba a l'onzena edició.

Més de vuitanta centres de Barcelona, l'Hospitalet, Badalona, Cornellà, Esplugues, Sant Adrià i Santa Coloma obren les portes fins a la matinada per oferir exposicions, concerts, dansa, teatre, recitals poètics, tallers, visites comentades i activitats per a tota la família.

Santa Coloma començarà la Nit dels Museus el divendres 16 a les 21 hores amb el sorteig de premis del concurs ‘On és el nostre Clic?’. L'Associació Aesclick ha amagat, entre tots els diorames de la mostra ‘Playstories’ que s'exhibeix al Museu Torre Balldovina, sis 'clics' disfressats i els participants els han de trobar.

Més tard, el senyor Sagarra convidarà els assistents a la Torre Balldovina. Aquesta activitat és una visita guiada teatralitzada de la mà de Ferran de Sagarra, amo de la torre fa 100 anys, que ensenyarà la casa, recordarà els seus vincles amb Santa Coloma i reviurà les estades estiuenques.

Per acabar, de 22.00 a 23.30 hores, els jardins del museu seran l'escenari de l'espectacle ‘La Xancletta insòlita’. Després de triomfar durant tot un any a la sala El Molino de Barcelona, The Chanclettes han demostrat que 20 anys després estan en el millor moment.

Notícies relacionades

L'actuació de The Chanclettes també obre la programació de les ‘Nits del Passatge Insòlit’, una proposta que té com a finalitat visitar el museu d'una manera diferent i disfrutar, amb el bon temps, d'espectacles culturals desenfadats a l'aire lliure i en horari nocturn.

Més notícies de Santa Coloma en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA