art

Santa Coloma mostra l'obra de Guinovart

Can Sisteré acull l'exposició 'Res no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes' fins al 31 de maig

Exposició de Josep Guinovart. / AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA

1
Es llegeix en minuts
Q.F. / Santa Coloma de Gramenet

El centre d'art Can Sisteré ha estat l'escenari elegit per a l'exposició Rés no és mesquí. Josep Guinovart i els poetes’ que es va inaugurar la setmana passada en Santa Coloma. Es tracta d'una mostra que reuneix un conjunt d'obres que són testimoni del protagonisme del art poètic en la trajectòria plàstica de qui va ser pintor, dibuixant i gravador.

Josep Guinovart (1927-2007), considerat un dels màxims representants de l'informalisme, es va inspirar en les poesies de grans autors com Federico García Lorca, Joan Salvat-Papasseit o Pere Quart per realitzar les seves obres.

Els visitants de l'exposició podran descobrir com els versos d'aquests poetes van inspirar el treball de Guinovart, un dels primers avantguardistes catalans. Al voltant d'aquesta mostra hi haurà activitats complementàries com a visites guiades, debats i lectures de poemes.

Notícies relacionades

La mostra, que ha estat possible amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat i la Fundació Espai Guinovart, es podrà visitar fins al 31 de maig en l'horari habitual de Can Sisteré.

Més notícies de Santa Coloma