Santa Coloma apaga les seves llums a l'Hora del Planeta

L'Ajuntament se suma a la iniciativa i apagarà la il·luminació del consistori

1
Es llegeix en minuts
L.N. / Santa Coloma

Des de fa set anys, centenars de milions de persones de tot el món, empreses, governs i centres educatius uneixen les seves veus en defensa del medi ambient. Una iniciativa de l'entitat ecologista WWF denominada l'Hora del Planeta i que s'ha convertit en la principal campanya de sensibilització a favor del medi ambient.

Aquest dissabte es repetirà l'acció a la qual també se suma l'Ajuntament de Santa Coloma, que apagarà les llums del consistori entre les 20.30 i les 21.30 hores. Al mateix temps es proposa a la ciutadania de Santa Coloma que s'afegeixi a la proposta amb l'objectiu de sensibilitzar la població mundial sobre el canvi d'actituds ambientals.

Notícies relacionades

L'any passat, més de 6.000 ciutats de 150 països van apagar les llums dels seus principals monuments i edificis emblemàtics, enviant així un clar missatge: els gestos simbòlics poden generar grans canvis si aconseguim un compromís global durant tot l'any. D'aquesta manera, la campanya va prendre una nova dimensió convidant els ciutadans a anar més enllà i adoptar mesures d'estalvi energètic durant tot l'any.

Llegiu altres informacions de la ciutat en l'edició local de Santa Coloma