Passió per la cuina als tallers per a aficionats de l'Escola de Restauració de Santa Coloma

El programa pretén millorar les habilitats culinàries dels participant i descobrir-los noves receptes

Alumnes de l’Escola de Restauració, en la primera classe del programa ’Passió per la cuina’ / AJUNTAMENT DE SANTA COLOMA

1
Es llegeix en minuts
L. N. / Santa Coloma de Gramenet

Escudella, pastissos o broquetes de pollastre Satay són algunes de lesreceptesque els colomencs poden aprendre en la nova edició delscursosdecuinaper aaficionatsals fogons que l'Ajuntament de Santa Coloma ha posat en marxa.

Aquest dijous va tenir lloc la primera sessió del taller 'Passió per la cuina'en què els alumnes van aprendre a cuinar una sopa bullabessa, i acabarà el 14 de març amb una recepta de tripa de bacallà amb mongetes del ganxet.

El programa 'Passió per la cuina' que s'imparteix a l'Escola de Restauracióde Santa Coloma pretén millorar leshabilitats culinàriesdels seus participants però també fer-los descobrir nous estils de cuina. Per aquest motiu s'ensenyen receptes de lacuina tradicionalcom ara sopa però també tècniques innovadora com l'esferificaciói receptes de lacuina tailandesa.

Un projecte amb 21 anys d'història

Notícies relacionades

Els cursos van començar a impartir-se el 2006 i més de 200 ciutadans han practicat en aquesta cuina, però l'Escola de Restauració va néixer l'any 1991 en una aposta de l'Ajuntament iGrameimpulsper proporcionar a la població de la ciutat i a les empreses de restauració un referent on es poguessin formar professionals que posteriorment treballessin en l'àmplia oferta de restaurants de la ciutat.

Fa uns mesos, el novembre passat, l'escola es va sotmetre a una profunda remodelació per posar al dia les instal·lacions i així obtenir el Certificat de Professionalitat en l'especialitat de cuinar, restaurant, bar i sommelieria que atorga el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.