Ana Sánchez, María Dueñas, Olga Merino i Miqui Otero: els Instagram live d’EL PERIÓDICO

  • Els escriptors publiquen llibre aquest Sant Jordi i han participat al club de lectura d’EL PERIÓDICO per promocionar-los

1
Es llegeix en minuts

La periodista d’EL PERIÓDICO Ana Sánchez i els novel·listes María Dueñas, Olga Merino i Miqui Otero són els quatre primers participants als Instagram Live organitzats pel club de lectura d’aquest diari per fomentar activitats relacionades amb Sant Jordi.

Ana Sánchez va ser entrevistada per Silvia Cobo per explicar-nos les seves experiències en l’elaboració del llibre ‘Barcelona increíble’, on recull una sèrie d’activitats d’allò més curioses que es poden realitzar a la ciutat i en què ella mateixa ha posat a prova l’oferta de llançament de destrals o de ioga amb animals, entre moltes altres propostes divertides.

Una altra de les participants a les xerrades ha sigut la supervendes María Dueñas, que després de l’èxit de ‘El temps entre costures’ ens porta aquest Sant Jordi la novel·la ‘Sira’. L’escriptora ha sigut entrevistada per Elena Hevia i és una de les preferides per arrasar a les llibreries en aquestes dates.

Notícies relacionades

La també novel·lista i col·laboradora d’EL PERIÓDICO Olga Merino ens va explicar per què ‘La forastera’ és un llibre que no podem deixar de llegir, i va ser Ramon Vendrell qui ens va acostar als seus personatges al presentar l’obra com una espècie de novel·la victoriana a l’Espanya buidada.

Finalment, Miqui Otero ens va acostar una mica més al seu commovedor ‘Simón’, una novel·la que pren cos i t’acompanya com un amic amb qui has crescut, i va ser Rafael Tapounet qui ens ho va fer encara més de carn i ossos quan va intentar posar-li una banda sonora en viu durant l’entrevista. Ens va deixar la seva llista de reproducció a Spotify, que no és poc.