Reobre un restaurant de Sant Cugat després de tancar per tres casos de salmonel·losi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un restaurant asiàtic de Sant Cugat del Vallès, ubicat a la plaça del Doctor Galtés, va ser tancat pel Servei de Salut Pública del Vallès Occidental Oest tal com va avançar Cugat Mèdia i ha pogut confirmar EL PERIÓDICO.

Tres dels quatre membres d’una família que van anar a sopar es van intoxicar per salmonel·losi –van presentar símptomes compatibles amb un quadro de gastroenteritis aguda hores posteriors al sopar– i van apuntar el restaurant com a suposada causa.

Així, dimecres passat 9 d’agost, es va portar a terme una inspecció sanitària a l’establiment, en la qual van detectar deficiències de les instal·lacions i d’higiene, objectivant factors contribuents la contaminació creuada dels aliments.

Notícies relacionades

Després d’estar tancat dos dies, aquest divendres 11 d’agost ja podrà obrir les seves portes a partir del migdia. Així, l’Agència de Salut Pública de Catalunya ha aprovat la reobertura després de comprovar que l’establiment ha resolt les deficiències de les instal·lacions i d’higiene detectades.

Llegeix totes les notícies de Sant Cugat del Vallès a EL PERIÓDICO Sant Cugat