Dos mil metres quadrats

Transgourmet Ibérica reforma per 2,5 milions el Gros Mercat de Sant Boi

S’ha portat a terme per adaptar els centres a les necessitats dels seus clients «oferint-los més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat»

Transgourmet Ibérica reforma per 2,5 milions el Gros Mercat de Sant Boi

@Transgourmet

1
Es llegeix en minuts
EFE

La companyia de distribució alimentària Transgourmet Ibérica va inaugurar aquest dimarts el reformat recinte de venda al majorista Gros Mercat de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), en les obres de millora del qual ha invertit 2,5 milions d’euros.

El renovat Gros Mercat té una superfície de venda de 2.234,72 m², on s’ha potenciat el mercat de frescos, que inclou productes de carnisseria, peixateria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis i congelats, i ocupa 543,1 m².

L’establiment també ofereix un ampli celler i un extens assortiment de producte sec, i ofereix un total de 9.975 referències.

«Tracte més personalitzat»

Aquesta renovació està emmarcada en el programa de reformes que la companyia està portant a terme per adaptar els centres a les necessitats més actuals dels seus clients, dels professionals de l’hostaleria i del comerç, «oferint-los més producte, més comoditat i un tracte més personalitzat».

Entre les actuacions també destaquen mesures per reduir el consum energètic i millorar l’eficiència de les instal·lacions.

Notícies relacionades

El centre està ubicat al polígon industrial Can Calderon, disposa d’una superfície total de 3.068,90 m² i ocupa una plantilla de 29 treballadors.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Sant Boi