Solidaritat

Sant Boi acull la 27a edició del Barrejant sota el lema ‘Per la vida: ¡Digna i justa!’

Se celebrarà del 7 al 9 d’octubre, a Can Massallera i la plaça Teresa Valls, on hi haurà activitats i espectacles

Sant Boi acull la 27a edició del Barrejant sota el lema ‘Per la vida: ¡Digna i justa!’

ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 27a edició del Barrejant, la trobada solidària de Sant Boi (Baix Llobregat), se celebrarà del 7 al 9 d’octubre, a Can Massllera i la plaça Teresa Valls, sota el lema ‘Per la vida: ¡Digna i Justa!’. Durant els tres dies de Barrejant hi haurà paradetes, espectacles i activitats per a tota la ciutadania.

La nova edició d’aquest any vol «fer un crit a la vida, digna i justa, per reconnectar-se i reivindicar una visió transformadora dels objectius de desenvolupament sostenible», segons els organitzadors de l’esdeveniment.

Com cada any, el Barrejant es converteix en punt de trobada entre la ciutadania, entitats de cooperació de la ciutat i algunes de les propostes artístiques, culturals i activistes referents a tot el territori, amb l’objectiu de «compartir i reflexionar».

La música, el teatre, la comèdia, la dansa, la poesia, les converses, el joc i les tradicions ompliran Sant Boi, de la mà de Las Karamba, Asaari Bibang, Landry, Homeland Dance Company, Ngomez Nokass i els Diables de Casablanca entre molts d’altres.

Una de les novetats d’aquesta edició és la creació d’un espai de dinamització liderat per les mateixes entitats de la ciutat. Per a aquesta ocasió han preparat un joc de pistes per a nens i nenes, que a través d’un circuit de proves viatjaran per diferents espais per viure de primera mà alguns dels projectes que desenvolupen les entitats arreu del món, superant diverses proves per aconseguir una recompensa.

Notícies relacionades

L’organització ja ha publicat tota la programació de la 27a edició i ja es pot consultar.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi

Temes:

Solidaritat