Aliança estratègica

La Gasol Foundation i el Comitè Olímpic Espanyol s’alien per promoure hàbits saludables

El conveni de la fundació dels germans Pau i Marc Gasol amb seu a Sant Boi permetrà a les entitats o esdeveniments esportius col·laborar amb la Gasol Foundation

La Gasol Foundation i el Comitè Olímpic Espanyol s’alien per promoure hàbits saludables

Gasol Foundation

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Gasol Foundation, la fundació dels germans Pau i Marc Gasol amb seu a Sant Boi (Baix Llobregat) i la missió de la qual és prevenir l’obesitat infantil, i el Comitè Olímpic Espanyol han firmat un conveni d’aliança estratègica per promocionar els hàbits de vida saludable a través del moviment olímpic a Espanya.

El nou conveni tindrà una durada mínima de tres anys i permetrà a les entitats o esdeveniments esportius que vulguin aconseguir el segell sostenible PLUS del COE col·laborar amb la Gasol Foundation a través d’accions de col·laboració. Aquest segell reconeix el compromís de les esmentades entitats o esdeveniments amb la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental de l’esport

L’acte ha tingut lloc aquesta mateixa setmana coincidint amb la Setmana Europea de l’Esport (del 23 al 30 de setembre), i ha comptat amb la participació de Cristina Ribes, directora executiva de la Gasol Foundation Europa, i Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol.

«L’aliança estratègica entre el Comitè Olímpic Espanyol i la Gasol Foundation neix dels valors compartits, que en el cas de la fundació ens van transmetre els nostres fundadors, Pau i Marc Gasol, des de l’inici», ha comentat la directora executiva de la Gasol Foundation Europa, Cristina Ribes. «Amb aquest conveni avancem perquè l’esport vagi un pas més enllà i formi part de la promoció d’hàbits saludables entre totes les nenes i nens, i contribueix, així, a reduir desigualtats socials en salut», ha afirmat.

Promoció de la salut

El nou conveni, entre la Gasol Foundation i el Comitè Olímpic Espanyol, firmat durant la Setmana Europea de l’Esport, també facilitarà que aquells esportistes que vulguin col·laborar de manera activa en la promoció de la salut puguin fer-ho a través de l’entitat dels germans Pau i Marc Gasol.

Alguns atletes olímpics, com Rafa Nadal, Ona Carbonell, Almudena Cid o Saúl Craviotto i atletes paralímpics com Teresa Perales, Susana García o Enhamed Enhamed han col·laborat ja amb la Gasol Foundation en els últims anys.

Notícies relacionades

Amb la firma, les dues entitats es comprometen a promoure el coneixement i la reflexió entorn dels hàbits saludables i la prevenció de l’obesitat infantil per contribuir a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), tenint en compte que l’obesitat està directament relacionada amb 14 dels 17 ODS de l’Agenda 2030.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi