Iniciativa municipal

Sant Boi posa en marxa la prova pilot contra el malbaratament alimentari

Els excedents de menjar de la cuina de l’escola bressol s’emmagatzemen i, posteriorment, es distribueixen a persones i famílies en situació de vulnerabilitat

Sant Boi posa en marxa la prova pilot contra el malbaratament alimentari

Ayuntamiento de Sant Boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha posat en marxa a l’escola bressol La Mercè la prova pilot d’un projecte contra el malbaratament alimentari.

Els excedents del servei de cuina del centre es destinen a les persones i família usuàries de la botiga d’Aliments Solidaris.

És una nova acció en el marc del projecte estratègic impulsat en el municipi amb l’objectiu d’«avançar cap a un sistema alimentari més respectuós amb la salut de les persones i del planeta».

La prova pilot forma part d’un projecte contra el malbaratament alimentari impulsat per l’Ajuntament amb el suport econòmic de l’Agència de Residus de Catalunya.

Pròximament, s’estendrà a unes altres dues escoles bressol municipals, i en un futur es té intenció de realitzar accions contra el malbaratament en altres àmbits, com en el sector de restauració.

Famílies en situació de vulnerabilitat

Els excedents de menjar de la cuina de l’escola bressol s’emmagatzemen i posteriorment es transporten en les condicions adequades fins a la botiga Aliments Solidaris, que s’encarrega de distribuir-les a persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

Notícies relacionades

La iniciativa és fruit d’un treball conjunt entre diversos agents de la ciutat com l’Ajuntament de Sant Boi, l’Escola Bressol La Mercè, l’empresa de càtering El Menú del Petit i la botiga Aliments Solidaris.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO