COMÈDIA

Sant Boi acull la comèdia 'Rita', premi Frederic Roda de Teatre 2019

L'obra parla de la família, els germans, del vincle maternofilial i també de la dificultat de «deixar anar» aquells que estimem

vista-general-sant-boi

vista-general-sant-boi / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La comèdia ‘Rita’, guardonada amb el premi Frederic Roda de Teatre 2019, arribarà a Sant Boi el pròxim diumenge, 23 de febrer a les 19:00 h. L’obra parla de la família, els germans, del vincle maternofilial i també de la dificultat de «deixar anar» aquells que estimem. Planteja què és viure amb dignitat i «explora la legitimitat que tenim a l’hora de decidir sobre la mort dels altres», expliquen des del consistori.

«¿Mataries algú que estimes?», amb aquesta premissa es presenta ‘Rita’. Marta Buchaca, l’autora i directora, explica una història entorn de dos germans: el Toni i la Júlia. «Quan el veterinari aconsella a Toni realitzar l’eutanàsia a la seva gossa Rita, la seva seguretat personal s’esvaeix, mentre que Júlia té clara quin és la seva decisió. Però quan Toni planteja el mateix en relació amb la seva mare, les decisions dels germans esclaten en la família», relaten des del consistori.

L’obra, protagonitzada per David Bagés i Anna Moliner, és una producció de La Pocket i compta amb el recolzament de la Sala Beckett i de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

En el marc de la Temporada d’Arts Escèniques

Notícies relacionades

Can Massallera és l’espai triat per acollir la representació de ‘Rita’ a Sant Boi, un esdeveniment organitzat per l’ajuntament en el marc de la Temporada d’Arts Escèniques. L’entrada té un preu de catorze euros per a adults i de cinc per a menors de 16 anys.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA