CAMPANYA SOLIDÀRIA

Sant Boi recapta un centenar de joguines per a nens amb pocs recursos a través de Reciclos

Joguines, material educatiu o roba són els regals que aquests nens podran disfrutar a través de les donacions dels usuaris del municipi del Baix Llobregat

reciclos-sant-boi-campanya-cap-nen-sense-joguina-4032x2016

reciclos-sant-boi-campanya-cap-nen-sense-joguina-4032x2016

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els veïns i veïnes de Sant Boi usuaris de la campanya Reciclos han aconseguit, gràcies al seu compromís amb el reciclatge d’envasos, que un centenar de nens amb pocs recursos hagin tingut una joguina aquest Nadal.

Joguines, material educatiu o roba són els regals que aquests nens podran disfrutar a través de les donacions que els usuaris de Sant Boi han destinat dels seus ‘punts Reciclos’, aconseguits practicant els bons hàbits en el reciclatge d’envasos, en el projecte Cap nen sense joguina.

«Aquestes dades reafirmen el bon ritme que segueix la campanya Reciclos a Sant Boi i la bona acollida que té entre els veïns de la zona», valoren des de l’organització. Els nens i nenes havien escrit prèviament la seva carta als Reis Mags, on els demanaven algun d’aquests regals, que se’ls donarà durant aquesta època de l’any.

Col·laboració entre entitats i veïns

A la campanya Cap nen sense joguina, a part dels usuaris de Reciclos, també han col·laborat diferents entitats, empreses, la Creu Roja i diversos barris de Sant Boi de Llobregat.

Notícies relacionades

«Els resultats són motivadors, ja que avui dia els usuaris que participen en aquest projecte són més de 2.520», afegeixen els responsables del projecte.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA