CULTURA LOCAL

Els Cines Can Castellet de Sant Boi estrenen un espai per acollir cinefòrums i altres esdeveniments culturals

De la mà de Benecé Produccions, responsable des de fa un any de la programació de l'equipament, l'ajuntament ha donat forma a aquest nou projecte

presentaci-sala-6-cinemes-can-castellet

presentaci-sala-6-cinemes-can-castellet / cristina.diestro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Cines Can Castellet de Sant Boi han posat en marxa laSala 6,un nou espai a l’entrada dels multicines creat per acollir cinefòrums, esdeveniments culturals interdisciplinaris i activitats relacionades amb la promoció de les arts visuals de la ciutat.

De la mà de Benecé Produccions, responsable des de fa un any de la programació de l’equipament, l’Ajuntament ha donat forma a aquest nou projecte. En aquest espai dels cines, els espectadors podran «completar la seva experiència audiovisual disfrutant d’activitats relacionades amb diverses arts», assenyalen des de l’ajuntament.

Aquesta nova proposta, que es complementa amb una oferta gastronòmica, s’afegeix a l’àmplia gamma d’activitats que està a disposició de tots els públics, al costat de la cartellera comercial: estrenes exclusives, ‘masterclasses’, visites guiades a la cabina de projecció, sessions matinals familiars, documentals d’art i del mes i retransmissions d’òpera i ballet, entre altres activitats.

«Fer de Sant Boi un referent cultural»

Notícies relacionades

Els Cines Can Castellet són una aposta estratègica per «fer de Sant Boi un referent cultural i impulsar la comunitat cultural i el talent local en diferents disciplines», expliquen des del consistori. La ciutat disposa d’un nombre important de creadors dedicats al món de les arts visuals, en els àmbits del cine, les sèries web, els documentals i la publicitat.

Mésnotícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA