RÚSSIA 2018

Sant Boi felicita la seva ciutat agermanada a Rússia, seu del Mundial de futbol

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha enviat un missatge d'èxit a Nijni Nóvgorod, que es projectarà durant la competició

sant boi felicita nizhny novgorod subseu del mundial de futbol canal ajuntament sant boiyoutubecom / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Sant BoiLluïsa Moret, ha enviat un vídeo amb un missatge de recolzament i felicitació a Nijni Nóvgorod, ciutat russa amb què està agermanada i que serà subseu del Mundial de futbol 2018.

Aquest missatge s’inclou dins d’un vídeo de presentació de la ciutat en rus, degut als llaços d’agermanament que comparteixen les dues localitatsdes de fa més d’una dècada.

El vídeo es projectarà cada dia en una pantalla gegant situada a la cèntrica plaça Minin de Nijni Nóvgorod i a la ‘fan zone’ situada al costat de l’estadi que acollirà alguns dels partits del Mundial.

La ciutat, amb una població d’1,2 milions d’habitants, compta amb un estadi construït especialment per a l’ocasió, que s’alça a la confluència dels rius Oka i Volga, i està molt a prop d’una de les principals atraccions turístiques de Nijni Nóvgorod: la catedral d’Aleksandr Nevski.

Aquest estadi acollirà sis partits del Mundial, inclosa una eliminatòria de vuitens i una altra de quarts de final. Hi disputaran partits dues seleccions que han sigut campiones del món: Argentina –contra Croàcia– i Anglaterra –contra Panamà–. A més, s’hi enfrontaran també Suècia i Corea i Suïssa i Costa Rica.

El missatge de recolzament forma part d’un conjunt de videofelicitacions que diverses localitats del món, també agermanades amb la ciutat russa, han enviat per recolzar-la en l’organització de l’esdeveniment. Entre aquestes hi ha Suwon (Corea del Sud), Linz (Àustria), Györ (Hongria), Hefei (Xina) o Essen (Alemanya).

Notícies relacionades

El missatge es pot veure també alweb de l’Ajuntament de Nijni Nóvgorod i alcanal de Youtube del consistori de Sant Boi, subtitulat en català. A més  es penjarà a la pàgina oficial de la Copa Mundial de la FIFA.

Més notícies de Sant Boi