Sant Boi prepara la Cursa de Sant Ramon, que començarà des de l'Estadi d'Atletisme

El trajecte discorre durant cinc quilòmetres en un 'mix' de muntanya i asfalt

santboi cursa santramon

santboi cursa santramon

1
Es llegeix en minuts
Joan Salicrú

Sant Boi de Llobregat es prepara per a la 39a edició de la Cursa de Sant Ramon, que tindrà lloc el diumenge 2 de setembre, just després de la festivitat d'aquest sant, que se celebra el 31 d'agost. De fet, l'esdeveniment s'emmarca en les activitats de l'Aplec de Sant Ramon.

En aquesta ocasió, en el que suposa una volta als orígens de l'esdeveniment, la cursa començarà a les 19.30 hores des de l'Estadi d'Atletisme Constantí Miranda.

Com sempre, l'arribada se situa a l'ermita de Sant Ramon Nonat, on els participants podran gaudir d'unes vistes que els organitzadors asseguren que són “impressionants”.

El trajecte, per tant, discorrerà durant cinc quilòmetres en un 'mix' de muntanya i asfalt pel Camí de les Orioles, els carrers Riera Fonollar, Besòs, Francolí, Segre, Garona, Canons, Pirineus, Can Paulet, Massís del Garraf, i el Camí de Golbes.

La inscripció es pot fer de forma virtual en aquest blog o presencialment a RunnAir, botiga de running, trail, trekking, ciclisme i outdoor de la població, situada en el número 136 del carrer Eusebi Güell. El telèfon de la botiga és el 652 177 087 i els interessats també poden escriure a info@runnair.com.

El període d'inscripció –per a majors de 14 anys- finalitzarà el dijous 31 d'agost a les 15 hores o bé quan s'arribi als 500 inscrits. 

Notícies relacionades

Organitzada pel Club Atletisme Sant Boi i el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sant Boi, la Cursa de Sant Ramon compte amb EL PERIÓDICO DE CATALUNYA com a mitjà oficial. Normalment unes 800 persones hi participen.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Atletisme