'La República Santboiana' rep una menció de qualitat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya

L'acte d'entrega es va celebrar a l'Auditori de l'ONCE de Barcelona

L’equip de ’La República Santboiana’.

L’equip de ’La República Santboiana’.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI

Dijous, 4 de maig, va tenir lloc l'entrega dels 17ns Premis Ràdio Associació de Catalunya. L'equip del programa 'La República Santboiana' de Ràdio Sant Boi va recollir una menció de qualitat en l'apartat Millor Programa de Ràdio Local en mans de la periodista i membre del jurat Assumpció Maresma.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa, Lluïsa Moret, i del tinent d'alcaldia i ponent de Comunicació, Juan Antonio Tamayo.

 

En el moment de rebre el premi, el director del programa, Amadeu Alemán, va dir que "ens estimula a continuar treballant per la ràdio pública local, un mitjà que ens dona l'oportunitat de fer grans coses des de la proximitat".

 

El jurat va reconèixer l'elaboració d'una "estructura de magazín d'actualitat i memòria històrica en clau santboiana i del Baix Llobregat".

ELS MATINS DE SANT BOI

La República Santboiana és un magazín matinal que s'emet des del setembre del 2015, de dilluns a divendres de 8 a 11 h. El programa compta amb la col·laboració fixa de més de 30 persones, que donen vida a les diferents seccions i tertúlies.

El president de Ràdio Associació de Catalunya, Jordi Margarit, va esmentar la tasca de cohesió desenvolupada per la ràdio local i va valorar la labor que realitzen els professionals que la fan possible.

ALTRES PREMIATS

El premi al millor programa de ràdio local el va recollir Ràdio Olot per les transmissions de les competicions del Club de Patinatge Artístic Olot.

Ràdio Ciutat de Badalona va recollir una menció de qualitat per al programa Badalona demà.

 

Notícies relacionades

El 2007, Ràdio Sant Boi ja va guanyar una menció de qualitat dels premis que atorga anualment Ràdio Associació de Catalunya pel programa El laboratori, presentat per José Antonio Cabello.

Més notícies de Sant Boi