Anar al contingut

Sant Boi treu un bus contra la discriminació per qüestió de gènere

És un dels principals elements de difusió de la campanya municipal contra l'homofòbia

Un dels autobusos municipals de Sant Boi, amb lemes com ¿Carn o peix?. / EFE / ACN VÍDEO

Sant Boi compta des d'aquest dilluns amb un autobús urbà en contra de l'homofòbia. Es tracta d'un vehicle de la línia SB1 decorat amb la imatge de la nova campanya 'Sant Boi és diversa' que ha impulsat el govern local i que circularà durant un mes pels carrers de la vila. Segons ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Lluïsa Moret, l'objectiu de la iniciativa és tenir un municipi lliure de qualsevol discriminació relacionada amb qüestions de gènere.

La campanya també inclou una enquesta amb preguntes com "Carn o peix?", que servirà per fer un diagnòstic sobre les realitats de les persones LGTBI al municipi. Aquesta acció arriba després que fa dues setmanes circulés per aquesta comarca el polèmic autobús trànsfob de l'entitat Hazte Oír.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.