CULTURA LOCAL

L'obra 'La fortuna de Sílvia', nominada als premis Max, tanca gira a Sant Boi

La versió renovada d'aquest clàssic és una producció de Teatres en Xarxa, associació de la qual Sant Boi en forma part

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

El diumenge 12 de febrer acaba a Sant Boi (Can Massallera) la gira que ha fet per Catalunya 'La fortuna de Silvia', una de les peces més conegudes de Josep Maria de Segarra, protagonitzada per l'actriu Laura Conejero, sota la direcció de Jordi Prat.

L'obra "La fortuna de Silvia" és una producció de Teatres en Xarxa, associació de la qual Sant Boi forma part. Al final de l'espectacle, actors i actrius s'acomiadaran del públic amb una conversa i un brindis amb el públic assistent.

PART DE LA PROGRAMACIÓ

Teatres en Xarxa va fer la primera producció pròpia fa dos anys ( 'Tirant lo Blanc') i va continuar l'any passat amb un altre clàssic, 'Maria Rosa', d'Àngel Guimerà. "La fortuna de Silvia" ha estat nominada als Premis Max 2017 de teatre i arts escèniques.

L'obra que es podrà veure el diumenge forma part de la programació de la Temporada d'Arts Escèniques i Música des del gener fins al juliol, que es va estrenar a Can Massallera, amb bona acollida, amb l'espectacle familiar "Els tres porquets es caguen de por "(15 de gener) i la comèdia dramàtica "L'electe" (22 de gener), amb Roger Coma i Ramon Madaula.

ESPECTACLES PER A NADONS

Notícies relacionades

En aquesta edició, les principals novetats són els espectacles per a nadons, que s'han programat per primera vegada, i la consolidació d'una programació dirigida al públic familiar als centres de la ciutat.

Més notícies de Sant Boi