Si et vols renovar el DNI a Sant Boi ara hauràs d'anar al Mercat de la Muntanyeta

Les noves dependències van obrir les portes al públic el 2 de novembre

1
Es llegeix en minuts
M. A. / SANT BOI DE LLOBREGAT

Dimecres passat van obrir les portes al públic les noves dependències del Cos de la Policia Nacional a Sant Boi, situades al Mercat de la Muntanyeta. En aquestes dependències municipals s'ubica l'oficina de tramitació del DNI, del passaport i del NIE.

Durant dues dècades, la Policia Nacional ha tingut la seva seu al Palau de Marianao de Sant Boi. El trasllat a les noves dependències del Mercat de la Muntanyeta es va dur a terme durant la setmana passada.

PROCÉS DE RENOVACIÓ

La presència de l'oficina del DNI al Mercat de la Muntanyeta estava prevista com un dels factors rellevants en el procés de renovació i dinamització de l'activitat del mercat, el qual ha estat remodelat per l'Ajuntament en els últims mesos.

La renovació de l'edifici del mercat és el primer pas en el procés de modernització de l'eix cívic i comercial de Sant Boi, que en el tram principal segueix el traçat dels carrers de Lluís Pasqual Roca i Francesc Macià, entre els mercats de la Muntanyeta i Sant Jordi.

60 NOVES PLACES D'APARCAMENT SUBTERRANI

Notícies relacionades

El 2 de novembre també van entrar en servei les 60 places de rotació de l'aparcament subterrani del mercat, que tenen com a objectiu facilitar les compres en aquest equipament i el seu entorn.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

DNI