TERRANIAN

Dermocosmètica amb impacte social

Terranian, creada el desembre del 2020 a Barcelona, és la marca de cosmètica social que advoca per mimar la pell mentre cuidem i millorem el planeta. ¿Com aconseguir aquest ambiciós repte?

Dermocosmètica amb impacte social
1
Es llegeix en minuts

Han nascut per canviar les coses, per mostrar que una nova manera de fer dermocosmètica i de viure és possible. I ho fan des de Barcelona. Amb humanitat i qualitat. Els productes de medicina estètica de Terranian estan basats en bioactius, són totalment vegans i naturals, no estan testats en animals i són especialment respectuosos amb el medi ambient. Però a més, tota la cadena de manipulació, emmagatzematge i enviament es realitza a través de fundacions i centres especials de treball que ocupen persones en risc d’exclusió social. 

Els seus dos productes principals són la crema facial –producte estrella– i la netejadora, de la Línia Pangea. La diferència de la seva fórmula, en comparació amb la resta de productes del mercat cosmètic, és que proporcionen a la pell els actius necessaris per reparar-se i restaurar-se per si sola a través de mecanismes cel·lulars propis de la medicina regenerativa. D’aquesta manera, els resultats són més eficaços i perduren més temps. 

Aleix Cuenca, fundador de Terranian, és professional sanitari, biòleg col·legiat i cursa un doctorat en Cirurgia i Ciències Morfològiques de la UAB. Gràcies a la seva formació acadèmica i professional ha creat un producte d’alt nivell que permet garantir una dermocosmètica única.

Calma, revitalitza, rejoveneix i hidrata tota mena de pells

Notícies relacionades

Calma, revitalitza, rejoveneix i hidrata tota mena de pells

  • Crema facial: Innovadora fórmula de magrana biològica enriquida amb principis bioactius extrets de la rosa salvatge, el ginkgo biloba i el llard de karité. Un còctel explosiu de minerals, vitamines i flavonoides que millora la lluminositat de la pell, genera un potent efecte antiedat i una perfecta protecció contra agressions ambientals com els raigs UV o la contaminació. 

  • Netejador facial: Amb extractes bioactius de la magrana mediterrània, àloe vera i arròs, la seva fórmula ecològica, vegana i no testada en animals, neteja la pell, elimina el greix i restes de maquillatge i impureses (seu) que poden obstruir els porus. És un eficaç descongestiu i calmant i aporta una profunda hidratació per presumir d’un aspecte sa, suau i vellutat.

Més informació: www.terranian.es