Urbanisme

Sabadell inicia els treballs de neteja del sector de Cifuentes calcinat

L’actuació es portarà a terme de manera subsiirària i una vegada acabada es reclamarà a la propietat que assumeixi el cost

Sabadell inicia els treballs de neteja del sector de Cifuentes calcinat

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) ha començat la neteja de la part dels terrenys ocupats del sector de Cifuentes afectats per un incendi el mes de juliol passat. L’acció, que arribarà a uns 2.500 m² pertanyents a tres parcel·les de titularitat privada, es portarà a terme de manera subsidiària per garantir la seguretat i salubritat. Una vegada feta, doncs, es reclamarà a la propietat que n’assumeixi el cost.

Així doncs, es retiraran les restes de les edificacions precàries d’autoconstrucció i tot el material de rebuig com pneumàtics, runa, materials plàstics i altres elements, així com els tancaments de porcions de terreny realitzats amb materials diversos com per exemple tanques de seguretat, lones, fustes, ferros, etc.

D’altra banda, l’Ajuntament continua endavant amb els tràmits legals i administratius per ordenar tot l’àmbit de terrenys ocupats i recuperar per a la ciutat les parcel·les de titularitat municipal. Aquests tràmits s’estan portant a terme en funció de les tres situacions que es donen; hi ha terrenys ocupats que són de l’Ajuntament, d’altres propietat de VIMUSA i d’altres de privats. D’aquesta manera es vol impedir el desenvolupament de construccions o activitats il·legals, prevenir riscos derivats d’aquestes activitats i evitar les molèsties que es generen al veïnat.

Notícies relacionades

En aquest sentit, en paral·lel a tota la tramitació, en els últims mesos s’han distribuït avisos explicatius de la il·legalitat de les ocupacions. També s’han tancat part dels accessos rodats i s’han instal·lat senyals de prohibició d’entrada i circulació a través dels camins de les zones ocupades (tret dels vehicles d’emergència). També s’ha incrementat la vigilància a la zona i s’està en contacte constant amb el veïnat.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell