Descarten la criminalitat

Els Mossos apunten «problemes als materials» com a causa de l’enfonsament mortal del pis de Sabadell

  • L’accident va ocórrer dilluns passat 8 de febrer a les 9.31 hores, quan es va enfonsar parcialment el sostre d’una vivenda situada al carrer Turina

  • A l’accedir a la vivenda, els Bombers van trobar-hi un jove, de 24 anys, il·lès. El pare del jove, de 52 anys, va quedar sepultat a l’habitació afectada

  • El consistori sabadellenc ja té l’informe de l’arquitecta municipal, que requereix mantenir el desallotjament i clausura de l’edifici

Els Mossos apunten «problemes als materials» com a causa de l’enfonsament mortal del pis de Sabadell
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra tanquen la investigació sobre l’enfonsament del sostre de la vivenda del carrer Turina de Sabadell que va acabar amb la vida d’un home de 52 anys. Durant el sinistre, els Bombers van poder rescatar il·lès el fill de la víctima i van desallotjar els sis veïns del bloc.

El cos policial, que es va fer càrrec de la investigació i de les diligències judicials, descarta que la criminalitat fos la causa de l’enfonsament i apunta «problemes als materials», per això, per part seva, donen la investigació per tancada.

Segons comparteix el consistori sabadellenc amb aquest diari, després de la inspecció municipal, l’informe de l’arquitecta requereix mantenir el desallotjament dels veïns i la clausura del bloc del número 37 del carrer Turina. Paral·lelament, per tal de mantenir les mesures de seguretat de la vivenda, és necessari l’apuntalament i retirada de la runa.

D’altra banda, segons l’informe, també es cal fer un dictamen de l’estat de les bigas de tota l’estructura de l’edifici i la reconstrucció de la part enfonsada realitzant les obres d’acord amb el dictamen previ.

Els fets

Segons van informar els Bombers, l’accident va ocórrer dilluns passat 8 de febrer a les 9.31 hores, quan es va enfonsar parcialment el sostre de la vivenda situada en el número 37 del carrer Turina de Sabadell, un edifici de planta baixa i dos pisos.

A l’accedir a la vivenda, els Bombers van trobar-hi un jove, de 24 anys, il·lès. El pare del jove, de 52 anys, va quedar sepultat a l’habitació afectada per l’enfonsament. Posteriorment, es va evacuar l’edifici i es va assegurar i es va precintar la zona a l’espera del dictamen de l’informe tècnic.

Notícies relacionades

En total van intervenir-hi nou dotacions de Bombers, quatre unitats del SEM, cinc unitats dels Mossos d’Esquadra i quatre unitats de Policia Municipal.

Més notícies de Sabadell, a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Sabadell