CORONAVIRUS

Sabadell activa un dispositiu nocturn per «reforçar la sensibilització» dels joves davant la Covid

Diversos equips recorreran diferents punts per localitzar «conductes de risc i intentar corregir-les informant els ciutadans»

D'altra banda, la policia municipal ha reforçat la vigilància per tal de «garantir el respecte» a les noves mesures

sabadell-cruz-roja

sabadell-cruz-roja

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell i la Creu Roja han anunciat que activaran un dispositiu nocturn per tal d’informar i «sensibilitzar el col·lectiu jove sobre les mesures de prevenció i protecció davant la Covid-19».

La mesura, que és similar al dispositiu que la Creu Roja va fer a l’estiu en col·laboració amb la Generalitat, es portarà a terme les nits de dijous a diumenge i tindrà un cost de 6.100 euros.

Així, els equips de prevenció de la Cruz Roja recorreran diferents punts per localitzar «conductes de risc i intentar corregir-les informant els ciutadans, i sobretot la població jove, de la necessitat de respectar les mesures de prevenció per fer front al coronavirus».

Una suma d’esforços amb els equips diürns

El dispositiu nocturn, explica l’ajuntament, s’afegeix a la tasca que, en col·laboració amb el consistori, porten a terme els equips diürns de promotors i promotores de la Creu Roja. En aquest cas, expliquen, els equips «recorren la ciutat incidint en la difusió i conscienciació sobre les mesures de protecció davant el virus».

Així mateix, aquests dies continuen actuant els agents cívics municipals per donar informacióreforçar la sensibilització de la ciutadania en l’entorn de la prevenció i per tal d’evitar conductes de risc.

Notícies relacionades

En aquest marc, informa el govern local, i amb motiu de les restriccions que han entrat en vigor per frenar l’avenç de la Covid, la policia municipal ha reforçat la vigilància per «garantir el respecte» a les noves mesures. També, afegeixen, es compta amb la col·laboració de Protecció Civil.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA