SOCIETAT

Un detingut a Sabadell en una operació policial per dissoldre un 'botellon' multitudinari

Alguns joves van increpar la policia, un d'ells va arrencar el número d'identificació d'un agent i el va agredir, cosa que en va provocar la detenció

El consistori afirma que vol obrir una investigació interna per analitzar les circumstàncies de l'actuació i «disposar de totes les dades»

1
Es llegeix en minuts
ACN / El Periódico

La Policia Municipal de Sabadell ha detingut un jove de 19 anys en una actuació per dissoldre un ‘botellon’ multitudinari al pati interior d’una illa.

Segons detalla l’Ajuntament, diversos veïns van avisar la policia aquest dimarts al voltant de les set de la tarda per alertar que hi havia un centenar de joves provocant molèsties. A l’arribar els agents, bona part del grup va fugir mentre alguns joves van increpar la policia. Un d’ells va arrencar el número d’identificació d’un agent i el va agredir, per la qual cosa se’l va detenir.

Així mateix, a través de les xarxes socials s’han difós imatges que mostren un policia donant una puntada de peu a un noi. L’Ajuntament ha anunciat que obrirà una investigació per aclarir els fets.

El jove detingut: acusat de presumpte delicte d’atemptat a l’autoritat

Els fets van tenir lloc al pati interior dels carrers de Lucà, Marcial i Ovidi. El jove detingut està acusat d’un presumpte delicte d’atemptat a l’autoritat, mentre que es va atendre l’agent agredit per lesions lleus. En paral·lel, l’Ajuntament explica que hi va haver un altre noi que va fugir tirant una ampolla de vidre contra un dels efectius policials sense arribar a ferir-los.

Notícies relacionades

A més del detingut, la Policia Municipal va identificar tres joves. El consistori afirma que vol obrir una investigació interna per analitzar les circumstàncies de l’actuació i disposar de totes les dades».

 Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA