MOBILITAT

Aprovat el projecte per millorar l'accés a Sabadell des de la C-58

El Pla Especial aprovat preveu qualificar aquests terrenys de sistema viari per donar servei al sud del municipi

foto 3440435

foto 3440435

1
Es llegeix en minuts
EFE

La comissió territorial d’urbanisme de l’arc metropolità de Barcelona va aprovar aquest dimecres definitivament el projecte del Portal Sud de Sabadell per millorar un dels accessos a la ciutat des de la C-58. Es tracta d’una iniciativa que va impulsar l’Ajuntament de Sabadell, que permetrà dotar a la ciutat d’un nou accés a la C-58 a través d’un espai de camps de cultiu i sense urbanitzar.

Concretament, s’ubica a l’accés de l’aeroport de Sabadell, on actualment només hi ha una carretera de tres carrils de circulació i que ara donarà pas a un nou vial d’accés i sortida a l’autopista. L’àmbit d’actuació abasta 7,9 hectàrees de superfície situades entre el polígon industrial sud-oest, a la Zona Hermètica, l’aeroport de Sabadell i el límit del terme municipal amb Sant Quirze del Vallès

Es tracta d’uns terrenys municipals, erms i sense edificació, pels quals discorre la carretera BV-1414 i que estan situats al costat de la C-58, de manera que la seva millora permetrà dignificar aquesta zona de la capital vallesana.

Una gran rotonda

El Pla Especial aprovat aquest dimecres preveu qualificar aquests terrenys de sistema viari, cosa que permetrà construir una nova entrada i sortida des de la C-58 que donarà servei al sud del municipi.

Notícies relacionades

A continuació, es generarà una gran rotonda, que reordenarà els fluxos de trànsit cap a la Gran Via, la Zona Hermètica i el polígon comercial de Sant Pau de Riu-Sec, on es troba el centre comercial Via Sabadell.

Més notícies de Sabadell en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA