«ESTABLE, PERÒ GREU»

Ingressat un juvenil del Grups Arrahona de Sabadell al patir una parada cardiorespiratòria en un partit

Un helicòpter va traslladar el jove fins al centre hospitalari Sant Joan de Déu, on està ingressat a l'espera de la seva evolució

fotonoticia 20161006140725 640

fotonoticia 20161006140725 640

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un jugador del juvenil del Grups Arrahona de Sabadell va patir una parada cardiorespiratòria durant un partit de futbol sala i està ingressat al’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues a l’espera de realitzar més proves. Com ha avançat Cugat.cat i han confirmat des del club sabadellenc a aquest diari, el jove es troba«estable, però greu» i els metges estan pendents de la seva evolució.

Dissabte passat 21 de desembre, Erik, el jove ingressat, estava disputant un partit al pavelló de Can Llobet de la Floresta contra l’Olímpic Floresta quan va caure desplomat. Dues ambulàncies es van traslladar al camp, moment en què, segons expliquen des del club sabadellenc, va començar a perdre pols i va ser necessari l’ús del desfibril·lador per tornar-l’hi.

Finalment,un helicòpter va traslladar el jove fins al centre hospitalari Sant Joan de Déu, on està ingressat.

Recolzament dels companys

Notícies relacionades

Des del Grups Arrahona han mostrat el seu recolzament a Erik i a la seva família a través d’un comunicat. «Estem al costat del nostre jugadordel Juvenil A, Erik Conejo i de la seva família, i desitgem de tot cor que tot vagi molt bé i que molt aviat tornis a jugar amb nosaltres. Molts ànims i molta força», han expressat.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA