PACIFICACIÓ DE LA CIUTAT

L'Ajuntament de Sabadell comprarà el pàrquing de FGC del passeig de la plaça Major

El consistori de la cocapital vallesana ha anunciat un acord amb FGC que suposarà una inversió de 4,8 milions d'euros

fachada-sabadell

fachada-sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / ACN

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha anunciat que l’ajuntament de la cocapital del Vallès Occidental adquirirà el pàrquing dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) del passeig de la plaça Major, una compra que suposarà una inversió de 4,8 milions d’euros per al consistori. «La col·laboració i el treball conjunt amb FGC i Generalitat per executar la compra de l’aparcament ha sigut molt intensa i positiva», ha destacat Farrés.

L’alcaldessa ha indicat que, després d’adquirir-lo, la idea és rescatar la concessió de l’aparcament de Doctor Robert, que finalitza d’aquí a vuit anys i que ara pertany a SABA, per poder connectar aquesta infraestructura amb el del passeig de la plaça Major.

La compra es portarà a un ple extraordinari convocat per a dimarts 24 de desembre. Una vegada sigui aprovada, s’iniciarà el procés administratiu per rescatar la concessió i «avaluar el model de gestió més adequat». L’alcaldessa de Sabadell ha explicat que la previsió actual és realitzar els respectius tràmits administratius al llarg del 2020 per poder començar les obres entre finals de 2021 i principis del 2022.

Canvi d’entrades i sortides

Notícies relacionades

Farrés també ha indicat que es tancaran els accessos actuals al pàrquing i que està previst que tant les entrades com les sortides es realitzin a través de la via Massagué, una mesura que «ajudarà a pacificar el trànsit». «Potser és necessari deixar alguna de les actuals entrades per temes de seguretat, però la idea és que no siguin d’ús habitual», ha explicat Farrés.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA